SAMSUNG NOTEBOOK 9

Samsung har kanskje truffet bra med sine mobiltelefoner, men de er ikke like bra alle andre steder. Til dette formål introduseres det tre nye bærbare datamaskiner på CES 2017, som målretter mot ulike målgrupper med hver, selv om de beholder Samsungs stil for stil og funksjon i hele.

Samsung Notebook 9

Den første av de nye tilskuddene til Samsungs notatbok står opp, er «9», en 15-tommers generell brukbar laptop, med en lett og bærbar design, og kraftige internaler. Det kommer til å pakke en Intel Core i7-7500U, sammen med 16 GB ombord DDR4-minne og en dedikert Nvidia 940MX grafikkbrikke. Alt dette utgir til en full HD (1,920 x 1,080), 15-tommers skjerm som støtter 95 prosent sRGB-farging og video HDR.

Nøkkelspesifikasjoner

Core i7 Kaby Lake CPU
Opptil 16 GB DDR4
Nvidia 940MX GPU
Full HD-skjerm
Denne maskinvaren er alt innbygget i et pent og profesjonelt utseende, som har en ultra-slank fasade, kan tilbakestilles til 180 grader flat og er holdbar takket være en sterk byggekvalitet. Batterilevetiden sies å være langvarig, varer opptil 15 timer på en enkelt ladning, og takket være inkluderingen av en USB Type-C, kan du lade opp batteriet med en vanlig mobiltelefonlader.
Bortsett fra maskinvaren, som er respektabel, snakker Samsung opp bærbarens vekt. Selv om det er et 15-tommers system, veier denne Samsung bare 2,73 pounds. Det gjør det mye lettere enn de fleste konkurrenter, unntatt LG Gram 15, som er 2,16 pund. Det vil være en velsignelse hvis du vil ha en bærbar PC med storskjerm som også er lett å bære lange avstander.

Samsung Odyssey 15 og 17

Samsung 9 odyssey chromebook ces 2017 foto jan 03 7 06 53 pmsamsung 9 odyssey chromebook ces 2017 foto jan 03 7 10 35 pmsamsung 9 odyssey chromebook ces 2017 foto jan 03 7 10 45 pm
Neste Forrige
Neste på Samsungs avslørende liste var Samsung Odyssey, som vi hadde et nært blikk på oss selv. Det er en kraftigere spillelaptop som kommer i to størrelser: 17,3 tommer og 15,6 tommer, med et par interne maskinvareendringer mellom de to.

Den tidligere støtter opp til syvende generasjon kjerne i7 CPUer; Så mye som 64 GB DDR4; 2.400MHz minne, og leveres med et 93Wh batteri. Lagringsmessig, det kan ha forskjellige konfigurasjoner av solid state og harddiskplass, selv om det er god plass og / eller hastighet avhengig av dine preferanser. Grafikkbrikken for den bærbare datamaskinen har ennå ikke bestemt seg, men vi får beskjed, men det vil gi en 17,3 tommers full HD-skjerm (1.920 x 1.080).

Nøkkelspesifikasjoner

Core i7 Kaby Lake CPU
Full HD-skjerm 15,6 / 17,3 tommer
32 GB / 64 GB DDR4
SSD og HDD lagringsalternativer
Den 15,6 tommers versjonen av Odyssey er ikke så stor som sin større bror, men har en skjerm med samme oppløsning og anti-glare-funksjoner; Opp til en syvende generasjon kjerne i7 CPU; 32 GB RAM; Ulike alternativer for lagring, selv om SSD er 256GB i stedet for 512GB, og et 43Wh batteri. Dens grafikkbrikke er imidlertid blitt bestemt og er en GTX 1050, og tilbyr solid spillytelse for en kompakt bærbar PC.

Sammen med den interne maskinvaren kommer Odysseyen også med noen spillrelaterte funksjoner, som en fancy bakgrunnsbelysning for pekefeltet, et nytt HexaFlow ventilasjonssystem for å holde de kraftige internene kule og ergonomisk buede keycaps.

Samsung Chromebook Pro og Plus

Samsung Chromebook ProSamsung Chromebook ProSamsung Chromebook Pro
Neste Forrige
Den endelige notisboken som Samsung debuterte i denne utgivelsen, var en helt ny Chromebook som kommer i to varianter: Chromebook Plus og Chromebook Pro. Bygget sammen med Google, er disse to enhetene designet for å tilby allsidigheten til konvertible bærbare datamaskiner til et lavere prispunkt.

Hver har en 360 graders roterende berøringsskjerm, en lett design, leveres med en innebygd penn for ekstra funksjon. Designet for å ta notater eller utheve innhold på skjermen, er pennen hylsteret på siden av enheten, så det bør alltid være innen rekkevidde.

Nøkkelspesifikasjoner

ARM OP1 hexa-core (Plus) / Core M3 dual-core (Pro)
4 GB LPDDR3-minne
32 GB e.MMC lagring
12,3-tommers 2400 x 1600-skjerm
I de nye Chromebookene finner forbrukerne litt annen maskinvare, avhengig av hvilken enhet som er valgt. Plus bruker OP1 hexa-core CPU, intern grafikk, 4 GB LPDDR3 og tilbyr 32 GB e.MMC lagring. Alt dette driver en 12,3 tommers, 2400 x 1600 piksler skjerm.

Til sammenligning har Pro-versjonen en Intel Core M3 CPU fra Skylake-generasjonen, ombord på Intel-grafikk 515, 4 GB LPDDR3, og tilbyr også 32 GB e.MMC-lagring. Skjermen er identisk med Plus-versjonen. Det samme gjelder for batteriet på 39Wh og dets vekt på 2,4 kg.

Prissetting for Chromebooks starter på $ 450 for Plus-versjonen, men vil være mer for den litt kraftigere Pro. Den endelige prisen har ikke blitt avslørt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *